maandag 23 januari 2017

Transparante Mini-Ballonnen met Confetti

Je vond afgelopen week weer veel inspiratie voor feestjes op ons Instagram account! Als je ons nog niet volgt, zeker doen! Dagelijks vind je daar inspiratie voor trendy feestversiering en hippe tafeldecoratie en leuke DIY-ideeën.

Vandaag lichten we de transparante mini-ballonnen eruit. In een eerder blog schreven we al eens over deze leuke ballonnetjes. We maakten er traktaties van voor 1 van onze dochters.


Deze mini ballonnetjes van zo'n 12 cm zijn transparant en daarom zeer geschikt om te vullen met confetti. Hartstikke leuk om zo'n ballonnetje te gebruiken als traktatie, zoals wij deden. 

Nodig:
Transparante ballonnetjes
Confetti
Ballonstokjes of papieren rietjes om ballonnetje aan vast te zetten
Versiering of lekkers, zoals hier een snoepketting, een labeltje of lint

  • Je vult de transparante ballonnen met confetti door middel van een trechter, of met de hand. 
  • Om de confetti aan de ballonwand te laten plakken, dien je de ballon statisch te maken door er overheen te wrijven met een doek. Doe je dit niet, dan blijft de confetti als een mooi laagje onderin de ballon liggen.
  • Zet de ballonnetjes vast op het ballonstokje of op een papieren rietje. Om het ballonnetje aan het papieren rietje vast te zetten, is het het makkelijkst om het "tuutje" van een ballonstokje te gebruiken, anders is het lastig bevestigen aan het papieren rietje. Anders hangt het ballonnetje wat meer.
  • Versieren maar of een snoepje eraan en klaar ben je!

Balloons Poppies for Grace via Pinterest

Ook zijn deze ballonnetjes erg leuk om in een verjaardagstaart te zetten zoals je hierboven kunt zien!

Je vindt de transparante mini ballonnetjes, confetti, papieren rietjes en ballonstokjes bij ons in de shop.

Heel veel plezier ermee en mocht je deze traktaties maken en je hebt vragen, dan mag je ons altijd mailen op info@confettiandballoons.nl of je stuurt ons de foto's. Vinden we leuk!

Met feestelijke groet,
Sabrina en Monique
Volgende Blog: Gratis Valentijnskaarten

PS: Op onze Facebook pagina geven we een leuk Valentijnsdag-pakket weg! Like onze pagina om kans te maken op dit leuke pakket! Meedoen kan tot en met 9 Februari 2017 20.00 uur.





1 opmerking:

Vragen & reacties zijn altijd welkom